ابزارکده, بلاگ

دریل چیست؟

دریل چیست؟

دریل چیست؟

دریل چیست؟ دریل وسیله ای است که با حرکت دورانی سریع برای سوراخ کاری به کار می رود. این دستگاه یکی از پرکاربرد ترین ابزارها به شمار می رود. دریل ها با توجه به قدرتی که دارند از سوراخکاری چوب تا فلزات و حتی در بتن می توانند به کار گرفته شوند.با پیشرفت ابزارها ، امروزه نه تنها از دریل ها برای سوراخ کاری استفاده می شود ، بلکه با اضافه نموده قطعاتی دیگر می توان امکاناتی مانند تخریب کردن ، گرد بریدن ، پیچ بستن را نیز به این دستگاه اضافه نمود. دریل ها از اجزای مختلفی از قبیل آرمیچر و بالشتک ، کلید روشن و خاموش ، دیمر ، کلید حالت چکشی و ساده ، کلید تغییر جهت چرخش و سه نظام تشکیل شده اند.

 سه نظام دریل :

تقسیم بندی دریل های دستی بر اساس سه نظام :

1- سه نظام اتوماتیک:

استفاده از این نوع سه نظام بسیار آسان می باشد. در این نوع سه نظام نیازی به آچار نیست و بسیار راحت با چرخش دست باز و بسته و قفل می شوند. در صنعت این نوع سه نظام جهت استفاده در سایز های بالا و یا فشار های زیاد توصیه نمی شود.

سه نظام اتوماتیک

سه نظام اتوماتیک

2- سه نظام آچاری :

این نوع سه نظام  قدیمی ترین نوع سه نظام ها می باشد . جهت باز و بسته کردن آن ها از آچار های مخصوص به نام آچار سه نظام استفاده می شود.

سه نظام آچاری

سه نظام آچاری

 

3- سایز سه نظام :

سه نظام ها در دریل های دستی از سایز 6.5 میلیمتر شروع می شوند و تا سایز 13 میلیمتر ادامه پیدا می کند. این سایز ها حداکثر کارگیر این سه نظام ها می باشد.

 

قدرت دریل :

دریلها بر اساس قدرت به دو روش تقسیم بندی می شوند :

1- قدرت آرمیچر :

شاید بخشی از جواب سوال دریل چیست؟ را باید در قدرت آن ها جستجو کرد! دریل های دستی از قدرت 350 وات به بالا تا 1350 وات معمولا توان را بر اساس قدرت آرمیچر می توانند داشته باشند. توان های پایین جهت مصارف خانگی  و توان های بالا در مصرف صنعتی می باشند.

2- انتقال قدرت دریل از آرمیچر :

دریل ها بر اساس نحوه انقال چرخش از آرمیچر به سه نظام بر سه دسته هستند :

1- دریل معمولی :

قدرت به صورت مستقیم از آرمیچر به سه نظام منتقل می شود.

2- دریل نیمه صنعتی :

قدرت بر اساس دو چرخ دنده کوچک افزایش یافته و به سه نظام منتقل می گردد.

3- دریل صنعتی :

قدرت بر اساس دو چرخ دنده قدرتی افزایش یافته و به سه نظام منتقل می گردد. این نوع دریل کاملا صنعتی بوده و آماده فشارهای بالا می باشد.

 

امکانات اضافه دریل ها :

امکانات اضافه دریلها را می توان به موارد زیر تقسیم بندی کرد:

1- حالت چکشی :

در این نوع دریل ها با داشتن این قابلیت شما می توانید از مته های الماسه دیوار جهت سوراخ کاری بتن استفاده نمایید. در این حالت دریل علاوه بر چرخش ضربه نیز وارد می کند و می تواند حتی گرانیت را سوراخ نماید.

2- دیمر :

دستگاه هایی که از این قابلیت استفاده می نمایند می توانند سرعت چرخش دستگاه را کنترل نمایند . شما می توانید سرعت حداقل تا حداکثر را انتخاب کنید. برای سوراخکاری فلزات سخت شما نیاز به دور پایین دستگاه و استفاده از روان کننده ها دارید و این قابلیت به شما توان این کار ار می دهد.

نیروی محرکه دریل ها :

دریل ها بر اساس دو نیروی محرکه معمولا کار می کنند :

1- برق :

این نوع منبع می تواند از برق شهری تهیه گردد و یا از طریق باطری. در حالت استفاده از باطری به ایم نوع دریل ها اصطلاحا دریل شارژی اطلاق می شود.

دریل

دریل

2- باد :

این نوع از دستگاه ها دیگر آرمیچر نداشته و جهت ایجاد چرخش از نیروی باد استفاده می گردد که در توربین داخل پوسته عبور کرده و چرخش را ایجاد می کند.

دریل بادی

دریل بادی

 

امیدواریم که اطلاعات فوق مورد نظر شما واقع شده باشد و کاربردی بوده باشد.

جهت تهیه تمامی ابزار آلات مورد نیاز خود با ما در تماس باشید.

فروشگاه اینترنتی ویترین زیبا ارایه دهنده بهترین محصولات روز بازار ایران.

 

دیدگاهتان را بنویسید